Lauantaina käytiin naapuri kaupungissa ja jotain tuli ostettuakin. Sieltä sit ajoimme tosiaan karavaanari paikkaan, josta toisaalta kerroin. Ja sieltä sitten mummulaan,eli se päivä oltiin aika tiiviisti poissa kotoa. Sunnuntai sitten meni kotosalla ja paljon ulkoilua, oli peräti +8 ja aurunkoa.
Perjantaina poikkesin paikallisessa vaateliikkeessä, en siel yleensä kyl käy. Mutta siellä oli arvonta ja mulla oli pakottava tunne siitä että mä voitan, joten kävin täyttään lappusen ja samalla katselin vaatteitakin. Sain tänään tekstarin että :"onneks olkoon, olet voittanut 20e:n lahjakortin...." Joten kyl täs nyt joutuu sitten vaatteen ostoon lähteä joku päivä :)
Nyt ollaan tässä tämä iltapv. koiran vahteina, vanhempieni 12½v tiib.spanieli on täällä, kun heillä on kylässä 8kk ikäinen berninpaimenkoira, bernin leikki sen verran rajua ettei pienempi koira sitä ehkä kestä. Toivon mukaan berni tulee meillekin kylään tänään, no jos ei, niin ainakin joku toinen päivä tulee. Sen omistaa siskoni tyttö mieskamunsa kanssa, asuvat Tukholmassa.