Käytiin eilen ostamassa Nikon huoneeseen uusi muovimatto, tosin eihän sitä vielä voi laittaa, mutta kuitenkin onpa valmiina. Ei ole vielä saatu niitä kaappejakaan *huoh*, no paras olisi saada viikonlopuksi niin voisi niit meidän makkariin laitella, etenisi tää homma johkai päin. Niin aika huono oli mattovalikoima, oli selvää ettei laiteta puukuvioista, joten jäi jälelle 2 vaihtoehtoa, joista otimme sen vaaleamman. Niko halusi hyvin tummaa puukuvioista, mut...ei se meille kyllä käynyt.
Vanhempani on Bulgariassa ja hyvin kuulemme menee, minulle ovat ostaneet käsilaukun, eilen tuli viesti jotta en menisi ostamaan täält silläaikaa. Typy (pian 13vuotias tiibetinspanieli) on meillä hoidossa vanhempieni loman ajan ja hyvin on mennyt senkin kanssa, seuraa Nikoa kuin hai laivaa :) Typyhän on minun kasvattini ja oikeastaan siis minun koira edelleen, mut asunut vanhemmillani 8 viikon iästä lähtein.
Tänään on Nikolla muskari. Niin siitä KILI-kerhosta, siellä oltiin tunnin verran ja saimme esimakua mitä siellä tehdään ja kivaahan noilla näytti olevan. Poikia on ryhmässä 4 ja tyttöjä 3, muskarista oli 1 tuttu poika, muut ihan outoja. Nikohan on sielläkin kuin kala vedessä ja puhua pulputti kuin vanhoille tutuille ja nauratti muita spontaaneilla sanomisillaan.
Aurinko se paistaa :)