Lenkkeiltyä on tullut  pakosta, Niko sai 9.9 pyörän ja sen illan remppasivat sitä ja niin sitten oppi tiistaina (12.9) ajamaan pyörällä ilman apurattaita. Ja eihän sitä yksin tietenkään voi päästää fillaroimaan, joten eiku meikä menee puol kuolleena perässä, lääh puuh. No onneksi uskoo kyl hyvin ettei lähde sooloilemaan pyörän kanssa jne.
Remppa puuhissa onkin sitten mennyt ahkerasta illat ja viikonloppu. Asia on edennyt nyt niin että meidän makkarissa on nyt kaapit (värinä valkoinen ja pyökki) paikoillaan. Ensin on 80cm(leveys)x230cm(korkeus) kaappi, jossa on ylhäällä lasiovet, sitten 4 laatikkoa ja alhaalla ovet. Sen vieressä on 42x230cm, jossa avohylly, kaappi, avohylly ja kaappi. Sitten on 43cmx115cm kaappi ja avohylly. Sitten on 80x115cm kaappi. Ja nämä 115cm korkeat ovat ylähäältä samassa tasossa kuin muutkin, eli niiden alle tulee aikanaan työtaso, nyt siinä on vielä Nikon sänky, jossa siis ei nuku.
Sitten eile sain tyhjättyä Nikon huomeen komeron, VOI TAIVAS SITÄ TAVARAN MÄÄRÄÄ ja...ne kun viel kaikki on mun :( Tänään se komero lähtee siit varastoon, jos vaan sinne ovesta mahtuu. Sit täytyy tyhjätä kaikki muut huoneesta ja edelleen siel on kamalasti kaikkea minun "juttuja" ja Nikon leluja. Ja sen jälkeen siihen saa uuden maton ja homma alkaa edetä.
Olen kyl tuhottomasti hävittänyt tavaraa. Olen nyt vienyt 7 kassillista yhteiskristilliselle kirpparille, yhden kassillisen Verttiä varten mummulaan, muutamia Nikon vaatteita annoin naapurille, yhden kassillisen vien SFC alueemme kirpparille ja sitten vielä 1 kassillisen vein myyntiin kirpparille sillä systeemillä että kirpparin pitäjä saa 20% tuotosta. Vielä olis vietävänä kirpparille mm. koiran kuljetusbokseja, puinen sohvapenkki, komero, kirjahylly, työntörattaat jne. Eli on täältä tavaraa lähtenytkin!!!!!
Tuota komeroa olen myynyt netissä ja yksi sitä vakavissaan kyseli ja mittailee paikkaa sille, joten ehkä se menee suoraan eikä kirpparin kautta. Kuka tarvii koirien bokseja??!!? Huhuu!!!!!!!
Ai niin mutta kun kävimme la. huonekaluliikkeessä ni myyjä tosiaan kysy et haluammeko sarjaan laatikostot, kun heil ei ole käyttöä ja ilman muuta haluttiin...ne tuli sit niinku ylimääräisenä, mut tarpeeseen. Sit lähteissä "iskin" silmäni erääseen Iskun kalusteeseen ja näin jo het sieluni silmin sen meidän tuulikaapin lattialla. Tuossa on 2 laatikkoa (oisko leveys 80-90cm) ja jykevä kansi, jossa voi myös istua. Laatikoissa on valkoinen lasi etuosassa. IHANA IHANA! Ja...nytpä se köllöttää meidän tuulikaapissa, YES YES, ja sain sinne Nikon kinttaita, lapasia, villasukkia yms. Sen norm. hinta oli 269 e ja maksoin siitä 150e. Niinpä sit päädyin tulokseen etten mene Tomin konserttiin, joka olisi pian, koska ennemmin käytin senkin 50 eurosen tuohon kaappiin. Ei sillä ettenkö kons. haluaisi, mut joskus täytyy tehdä valintoja...etenkin näillä meikäläisen tuloilla (100e/kk).
Että semmoista....