Eilen kun oli yhdeksäs sairastelu päivä menin illalla lääkäriin ja kerroin että on yskää, pää hiton kipeä(ei auta särkylääke), kurkkuun ja korvaan sattuu, enkä kuule esim. auton ääntä lainkaan. Tuloksena oli kummallakin puolella poskiont.tulehdus ja elämäni eka korvatulehdus (vasen korva). Sain reseptit ja tänään hain lääkkeet, joten jospa tästä elävien kirjoihin selviäisi?!
Viikonlopun sairastelun takia karavaani ei kulkenut, olipas se ankeaa olla kotona. Tosin piisasihan sitä puuhaa täälläkin. Lauantaina käytiin varaamassa vaatekomeroita yms. Sunnuntaina sitten Jari ja Niko kaatoi syreenin ja terijoensalavan ja tekivät muitakin pihahommia. Minä sisällä tyhjäsin joitain mappeja, kun niis oli papereita mitä ei tarvinut ja kuten arvasin tulin siitä hyvin sairaaksi niskan suhteen, MINÄ EN SAA KATSOA ALASPÄIN...pitäskö se 1000 kertaa kirjoittaa ylös, ni alkaisin uskoa sen. Eilen päivällä tuntu et taju lähtee kun oli ni kamala olotila.
Muttapa meillä on tulossa pieni remppa, kun täs ehtii, jaksaa ja...viitsii. Eli meidän makkarista lähtee 60cm syvyinen valkoinen vaatekomero pois ja tilalle tulee 35cm syvyinen komero ja sen viereen kapea (42cm) lasiovilla varustettu kaappi, sitten tulee työtaso ja sen päälle yläkomero. Sitten Nikon huone tyhjätään TÄYSIN, sieltä vaatekomero joutaa varastoon. Ja sitten uusi muovimatto lattiaan, (ehkä haltexit kattoon) ja sitten tapetit (alaosa kelta-valko raidallista ja yläosa oikein oikein vaal.keltaista, lähes valkoista) kera Nalle Puh boordin. Sitten entisen komeron paikalle työtaso ja 2 yläkaappia. Ja takaseinää vasten 2 korkeaa komeroa (35cm syviä) tai toinen on korkeudeltaan 180cm ja toinen 230cm. Sitten niiden viereen meidän makkarista Nikon sänky. Sänkyhän on ollut meil liki 2v. mutta eihän siinä Niko ole nukkunu koskaan, kun nukkuu meidän keskellä. (Joutaisi kai myyntiin koko sänky?!) Voin jo sieluni silmin nähdä ihanan lopputuloksen :)
Aijai kun päätä alkaa taas särkeä, pakko lopetella. Illalla klo 18 mennään koko sakki käymään päiväkodilla (ei olla siel käyty koskaan), siellä alkaa eskarin tiloissa viikon päästä KILI-kerho, jonne Niko on menossa. Ja tänään illalla esittelevät kerhoa lapsille ja vanhemmille. Muuten kerho on siis aina ti. klo 13.15-14.30. Niko on innoissaan! Alkaa olla näitä harrastuksia hällä joka päivälle ja lokakuussa alkaisi urheilukerho, joka on iltaisin tunnin. En tiedä vielä viedäänkö sinne vai ei.