Kun saa tänään postia, tai saa ja saa...miten se posti sitten kulkeekaan.
Voi turkasen tulimmainen, Niko jäi eilen mummulaan yöks...kovin oli ankea ilta ja yö ilman kullannuppua. Koht lähden hakemaan sen kotia ja pussaan puhki :D
Eilen tosiaan vanhempani vei meidän ravintolaan syömään ja siellä Niko keksi yökyläilyn. Kaikenlaisia vekottimia se olikin sitten pappan kanssa tehnyt illalla ja soitteli pariin kertaan niistä sitten.
Vuosi vaihtui rauhallisesti, mitäs sitä enää tässä iässä riehumaan. Oltiin vuoden viimoisena päivänä tädilläni +miehellänsä kylässä tai oikeammin lähdimme tätini tytölle (Nikon kummi), mut eihän ne olleet kotona, ei tietenkään koska ne ei ole koskaan kotona(?). No olivat kylläkin pesemässä Maken rekkaa, kun soittelin. Serkkuni tuli hakemaan Nikon ja vei rekkaa katsomaan. Ja johan se sitten oli Nikolle IIIISO elämys kun sai tukkirekan kyytiä ja etenkin kun oli siellä ilman meitä. Sitten tulivat koko sakki tädilleni ja Niko meni poreammeeseen, tuntui olevan hauskaa :) Siinähän meni kyläillessä nelisen tuntia, sitten 60km ajo kotiin. Myöhemmin lähdimme katsoon ilotulituksia ja puolilta öin oli kaup. ilotulitus. Sit kotia nukkumaan.
En muista joko tääl oli puhe et otin yhteyttä ennen joulua erääseen kansanedustajaan tän mun tilanteen takia (eläke yms asiat) ja eilen sain hältä viestiä että tapaisi minut mielellään, ja jos ottaisin mukaan lääkärien lausunnot ja eläkelaitoksen lausunnot. Vastasin et sopiihan se, kerro vaan aika ja paikka!
Kaikki se on kokeiltava...
Tänään just radiossa 10 jälkeen joku nainen puhui viisaita ja mainitsi mm. sen että jos ihminen on sairas, se kuuluu eläkkeelle eikä vuosiksi, kymmeniksi vuosiksi työttömyyskortistoon. AIVAN!
Niko kävi muuten ti. ratsastamassa tenavatunnilla, ai kui se tykkäsi :)