Tosiaan Niko täytti tiistaina 6v, mutta juhlan pidimme sunnuntaina. Vieraita oli 21 ja mun aika meni kyl lähes täysin keittiön puolella, pöytään mahtui 6-7 henkeä...eli kun yhdet lähti, katoin uudelleen pöydän jne. Mutta juhlia kehuttiin, kiva.
Lauantaina olimme naapurin tytön 3v juhlissa, eli olihan siinä juhlaa koko viikonloppu.
Sitten eilen sain Kelalta 2 kirjettä ja tiesin että toinen on työtön, työtön, työtön...lappunen ja toinen ehkäpä sitten päätös vammaistuesta. Ajattelin et JOS tietäisin kumpi on kumpi, en avaisi tuota vammaistuki kuorta, koska en jaksa niitä iänikuisia "hakemuksenne on hylätty" juttuja. No otin kuorista toisen ja se oli juuri vammaistuesta ja...luin kahteen kertaan ennenkuin uskalsin ajatella enempää ja oih miten halusin syleillä koko maailmaa! Ensin puhelu äidille ja sitten naapurille...Siis mulle ON MYÖNNETTY ko. tuki, uskomatonta. Saan koko viime vuodelta takautuvasti 2200e ja koko tältä vuodelta 186e/kk. Siis nyt mulla on rahaa todella annettu siihen mihin tarvitsen eli hierontaan, lääkkeisiin...USKOMATONTA. Ja lopulta tunsin kuinka kyyneleet valui silmistä, kerrankin ilon kyyneleet!!! Laitin meilitse tämän ilo uutisen lääkärilleni ja hän on iloinen ja sanoi et laittaa ruksin seinään :) ja samalla ihmetteli kuitenkin sitä et eläkeasian suhteen ne sanoo et mulle et töihin vaan, mut jos ihmiselle myönnetään korotettu vammaistuki hän ei todellakaan ole työkykyinen.

(Korotetun vammaistuen voi saada hakija, jolle sairaus tai vamma aiheuttaa huomattavaa haittaa tai huomattavia erityiskustannuksia. Erityiskustannuksia tulee olla ainakin maksettavan tuen verran. Tukea voidaan maksaa myös, jos hakija tarvitsee säännöllistä ohjausta tai valvontaa tai toisen henkilön antamaa apua henkilökohtaisissa toiminnoissaan, kotitaloustöissä ja asioinnissa kodin ulkopuolella. Henkilökohtaisilla toiminnoilla tarkoitetaan mm. pukeutumista, peseytymistä, liikkumista)

Eli ristiriitaista, mutta hyvä näinkin. Mulla on ihan erilainen mieli :)
Niin ja talvikin tuli. Lauantai iltana oli -19, no onneksi sen jälkeen -10 asteen molemmin puolin. Lunta on kuutisen senttiä. Pitäs kai saada aikaseks sen verran että saisi Nikon suksille, kun puhuu jo kovasti Hippo-hiihdoista. No viikonloppuna sitten, Nikolla kun suksissa sellaiset siteet et niissä on remmit ja lait.tavallisiin kenkiin ja ihan oikeesti mä en näillä käsillä tahdo saada niitä kiinni/auki. Jarillakin on viikonloppu vapaata. Se oli toissaviikolla töissä ma-su ja viime viikolla ma-la. Ja sitten viel arkisin menee töihin 4.30-6 maissa ja tulee 17-18 maissa.
Tänään on Nikolla muskari ja mennään sen jälkeen naapurikunnan kauppaan katsoon yhtä pelle pariskuntaa kun Niko tykkää niist kovasti ja...he Nikosta. Ovat tavanneet toisensa muutaman kerran. Siis mennään, JOS Jari pääsee ajoissa töistä, minä kun en voi ajaa 5km:a pidempää matkaa.