Viikko sitten sitä oltiin Ortonissa ja oli siellä niin ankeaa että sanoin olevani vankilassa, josta onneksi vapauduin 3päivän jälkeen. Arvosanaksi hoidosta sanoisin 7, ja sen nosti noinkin korkealle reumatologi, fys. terapeutti sekä toimintaterapeutti, muuten arvosana olisi ollut 4.
Nikon versirokosta on muistona enää noin 300 rupea, joista osa alkaa jo tippuilla. Soitin viel neuvolaan kuitenkin että saanko viedä sen kerhoon tänään ja kuulemma saa, joten sinne sitten klo 12.15. Itse ajattelin sillä aikaa käydä ruokaostoksilla ja katsomassa lahjatavaraliikkeessä oisko jotain....mulla on sinne jälellä lahjakortista viel 30e ja se pitä käyttää 24.3 mennnessä. Olisko Primaveran oranssia astiastoa yhtään. Nimittäin la. Prismasta ostin ko. sarjan 6 kahvikuppia, oranssia siis. Olivat -30% ja kuulin et tuotanto on lopetettu ja ostin 6, kun meinasin ostaa 2-3 ja myöhemmin lisää. No ehkäpä en myöhemmin olisi enää saanut. Ja ei sillä...ei mulla ole tarvetta kahvikupeille, koska niitä on ihan liikaa, mutta ko. sarja on kiehtonut minua jo monia vuosia, mut hinnan vuoksi olen tyytynyt vain ihailemaan. No ei ne kupit taatusti vain koristeeksi jää, kyl niin tulee käytettyä. Pitääköhän vierailta ens varmistaa "ethän riko kuppia tai lautasta edes vahingossa?" HEH HEH. Mut Prismassa ei sitten ollu oranssina asetteja tms. saattaa olla hyvinkin ettei täälläkään ole. Vihreää oli ihan tolkuttomasti, mut kun se ei ollut makuuni. Itse mietin et ostanko oranssia vai punaista, mut tosiaan kun valittavana oli oranssi vai vihreä, valinta on tietenkin oranssi. Oiskohan oranssi primavera verho kaunis keittiöön?! :)
Metsäketokin konsertoi tääl päin, en jaksanut...se reumatologilta saamani lääke alkaa kummasti väsyttää ja eilen otin sen ehkä siin 15 maissa ja klo 16 olisin ollut kypsä nukkumaan, sinnittelin kuitenkin sohvalla ja katselin "tanssii tähtien kanssa" (hyvä Ossi!) ja nukuin sit 22-8.30 kuin tukki, iloitkaamme siitä et olen 3 viime yötä nukkunut kuin tukki ja siitä kai kiitos tuolle lääkkeelle. Vaikkakin...lekuri sanoi et ota lääke aamulla, koska nukut huonosti...eli hänen mukaansa se huonontaa unta!!
Mutta olihan Tapsa la. tv:ssä ja esitti upeaa Betonimylläri-sarjaa, kiesus miten upeaa kuultavaa ja katsottavaa, selkää myöten meni kylmät väreet. Upea tulkitsija, ah.