Kipupiikkejä, lihaksia rentouttavia piikkejä...panadoliakin välillä. Meneehän tää jotenkin kun vaan on, eikä tee mitään ja mielellään makaa oikean puoleisella kylellä, koska kaikki muut asennot aiheuttaa rytmihäiriöitä.
Pääsiäinen meni siis hyvin rauhallisesti. Niko oli lauantaina trullina ja illalla oltiin kahdella kokolla. Tapasin siellä pari isoserkkuani, ja tovi juteltiin. Sunnuntaina käytiin metsäretkellä, jossa vain olin. Jari ja Niko teki nuotion ja paistivat makkaraa mullekin. Niko kiipesi hiekkakasoja ylös ja alas, nautti :) Eilen oltiin mummulassa.
Tänään täytyisi sitten taas pystyä viemään Niko Kili-kerhoon ja hakea tk:sta apuvälineet, jotka oli nyt tulleet. On hienoa saada ne, eli Ortonista oli 1 hyöty...sain apuvälineet. Muuta iloa siitä ei olekaan.
Telkkaa tuli katseltua pyhien aikana, että sai aikans kuluun, kun ei mitää voinu tehdä. Tosin telkan katselukaan ei ole helpoimmasta päästä, koska pitää katsoa sitä oikealla kylellä maaten. No eilen sielt ei tullu yhtään mitään  koko iltana. Tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa tippui oikea pari. Idolshan meni onnettomasti, kuten olen jo maininnu. Oli ihan sama kumpi niistä kahdesta voitti, koska ei ääntä kummallakaan. Toisaalta tyttö on fiksumpi, eli ehkä voitto olisi hälle kuulunut. Kun valitaan idolia, niin pitäs varmaan kiinnittää huomiota myös että kaikki asiat noilla ihmisillä on kondiksessa... tuomareille ei intetä vastaan, jatkuva illistely kameroille ei ole fiksua ja puhumattakaan rikos taustasta. Valittaisiin sellainen KUNNON idoli, joka todella voisi olla idoli ja esikuva jokaiselle..etenkin nuorille. Noh  valittu mikä valittu, olen edelleen sitä mieltä että Panu on paras, toivon onnentähtiä hänen tielleen.
Häivyn näiden rytmihäiriöitteni kanssa muualle...odotan mitä tuleman pitää.