Jari tuli kotiin eilen siinä 16 maissa, pääsi yhden sairaanhoitajan kyydissä kun sillä loppu työvuoro sopivasti. Kiviä ei pois tullut eli saa nähdä milloin on seuraava kipukohtaus. Pääsisi OYKSiin ni murskaisivat ne, ei tarvisi koko aika olla pelossa et milloin taas tarvii ambulanssia ja kun se iso kivi liikkeelle lähtee se ei sovi tulemaan pois eli jos oikeen hätä on pitää tehdä leikkaus tai kiikuttaa hurjaa kyytiä OYKSiin murskauttaa se. Eli onkohan noiden päättäjien aina pakko odottaa et on se suurin hätä!? Ainakin minusta alkaa tuntua siltä, omalla kohdallakin.
Kukkapenkki hommat on tältä vuoden tehty, tai pomonahan minä vain, kun en muuta voinu.
Huomenna olis naapurissa 3v synttärit ja sitten sunnuntaina sukulaispojan 5v synttärit (tai ne oli jo vko. sitten mut ei oltu maisemissa silloin). Kakkua, kakkua...
Ei ole kuulunut kutsua eskariin tutustumaan, kuulin et keskustaan meneville on tullut. En tiedä milloin sitten tääl sivukoululla on moinen...eihän täs enää paljoa ole aikaa käydä tutustuun kun koulu koht loppuu. Ja siit tuli mieleen et on kahdet yo-juhlat. Lahjoja kai pitäs miettiä, no toinen on naapurin tyttö ja ostamma muiden naapureiden kanssa yhteisen lahjan. Toinen on sitten ystäväni tyttö.