Tulimme kotiin viime pe. Pe. aamuna kun Vuokatissa heräsimme oli lunta maassa 5-6cm. Onneksi kuitenkin tiet oli sulat eikä Kajaanissa luntakaan, niin matka sujui normaalisti. Niko meni pe. iltana mummulaan, kun hautajaisiin ei aikonut lähteä ja meillä oli la. kuitenkin suht aikanen lähtö hautajaisiin eli 8.30.
Hautajaiset oli raskaat henkisesti (mulle myös fyysisesti) ja tuntuu edelleen niin, niin pahalta. Sitä mietti kaikenlaista miten sitä voisi kestää jos menettäisi puolison tai Nikon...toisaalta ajatteli menetimmehän me vauvan ja tässä sitä ollaan, vaikkakaan mikään ei ole sen jälkeen ollut kuin ennen. Kaikenlaista tuli mieleen, ehkä se on hyvä että pysähtyy ajattelemaan ettei mikään eikä kukaan ole itsestäänselvyys tässä elämässä.

Vointi ei häävi, taistellen päivästä toiseen...Eilen olin hieronnassa ja pe. menen osteopaatille.

Jari sai eilen pihan haravoitua, on se kurjuus nyt tehty. Minä en voinut kuin vain katselle kun Jari haravoi ja Niko kuskasi lehtiä ja risuja pois. Sitten kyllä naapurin poika tuli ja kuuntelin pari tuntia poikien mesoamista ja romurallia yms. Sain vieraakseni myös toisen naapurin emännän 3v tyttönsä kanssa.

Nukkekotiin en ole paljon keskittynyt, Sanni sillä eilen leikki. Sain eilen netistä ostamani 3 lankakerää, kananmunia ja kaupanpäälle 3 tomaattia. Että ne on ihanan pieniä :)

Mutta nyt on päästettävä kädet lepäämään ja vien Nikon 12 aikaan jumppaan. Huomenna viimoinen muskari tälle kevättä, jotain lahjaa Niko ostaa opelle. Samalla etsii lahjaa Jarille, kun huomenna vanhenee ja tulee muutama vieras käymään. Pakko ostaa täytekakku, kun ei minust ole tekemään.