Perjantai ilta meni noin 10km:n päässä joen rannassa laavulla. Grillattiin ja juotiin termarista kahvit. Jari&Niko meinasi onkia, mutta jotain olennaista puuttui...ongesta koukku, heh. Käveltiin pitkä matka vanhaa puiden uitto ränniä ja oli niin lämmin ja kaunista.
Lauantaina olimme ensin naapurissa lakkiaisissa ja sitten ystäväni tytön lakkiaisiin, jossa olikin tosi paljon vieraita. Niko oli kuin kala vedessä ja kyseli itse kunkin kuulumisia ja lasten kanssa juoksi kilpaa, pelasi jalkapalloa jne. Olispa itsellä samanlainen kyky olla tuttua kaikkien kanssa! Sitten tosiaan mentiin mummulaan. Illalla vielä ajoimme 30km meren rantaan, oih. Tyyni meri, kaunista, rauhallista...sanoin kuvaamattoman ihanaa. Olimme siellä 3h.
Sunnuntaina ajoimme ensin naapurikaupunkiin ja käytiin kaupassa ja Hesessä syömässä. Sitten ajoimme taas meren rantaan, ja mikä tuuli...hrrrr tukka pyöri päässä. Mut kyl me mehut juotiin kaikesta huolimatta.
Naapureihin en onneksi ole joutunut törmäämään.
Mulla on ti. ja to. pakolliset käynnit 60km:n päähän ja mä kun en voi ajaa, niin isäni lähtee kuskaamaan. Ainakin huomenna myös äitini ja Niko tulee mukaan. Miten ne saa kulumaan 3h....no kaitpa ne jotain keksii.
Niiin tänään oli puolustusvoimain lippujuhla, käytiin urh.talon pihalla armeijan autoja, tykkejä yms. Nikolla piisasi armeijan pojille kysymyksiä, uskollisesti he jaksoi vastata ja selittää, auttoivat Nikon autoihin ja niistä pois jne. Käytiin urh.talolla välillä limsalla, kun oli ni kuuma kuten koko viikonlopun. Urh.talolla myös näytin Nikolle et tässä on uimakoulu ja tuossa lastenallas jne. Vielä eivät tienneet mihin kellon aikaan Nikon ryhmä on.
Tää ilta meni ulkona ja käytiin koulun pihalla pelaan jalkapalloa. Sit kun sääskiä on yli omantarpeen (kuka tahtoo?! Voin lähettää, heh) niin olimme pihatuvassa. Jari ja Niko olivat parvella ja mä sain hetken aikaa makoilla sängyssä alakerrassa.