Ja illalla matka vie alueemme karavaanari paikkaan, jonne vaunun veimme jo keskiviikkona.
Niko odottelee tuossa kovasti että pääsee eskariin tälle päivää, heräs jo 7 aikaan, kun tarvitsisi herätä vasta juuri nyt eli 7.45. No katsoo Into&Kunto dvd:tä.
Mulla on hierontaan meno klo 9.
Ai niin kävin eilen lääkärissä, onneksi lääkärille oli jo selvitetty miksi tulen, ajattelin et pitää sepustaa taas kaikki liittyen käsi ongelmaan. No ei, ei edes tutkinut. Se on hauska lääkäri, jotkut pelkää niin kovasti. Minulla oli pokassa pitelemistä! Lääkäri on tomeria täti, joka ei sanoja säästele, mutta ei hän millään tavalla potilasta loukkaa. Sanoi että Kela on lääkäreille sama kuin perkele. Ja kysy olenko samaa meiltä? Olen joo.
No sain sen mitä halusin, eli lähetteen fysiatrille ja aika on 23.10. Mun kun pitää saada sair.loma lappunen marraskuusta helmikuun loppuun, kun Kelalle ei kelpaa kuin fysiatrin lausunto. Ja vaikka minulle on Ortonista lomaa kirjoitettu 31.12 asti, Kela  hyväksyy sen 31.10 asti, ja sillä perusteella että jos paranen yht'äkkiä täs ennen vuoden loppua. HOHOIJAA!!! Joten tän kuultuaan lääkäri totesi että Kela on perkele. Mikä ihme parantuminen tässä nyt voi sattua, kun kädet on olleet yli 4½v sököt?!?
Niko on jaksanut nyt kohta 2vko:a mankua että hän haluaa Hildalle (rakkaus eskarista) leikkimään ja sanoi jo että sen äiti lupasi. Kerroin että äidit kuitenkin keskenään viel sopii näitä asioita. Niinpä hänen äiti eilen soitti ja pyysi Nikoa sinne 16 maissa, sanoin että Nikolla on muskari klo 18, ja sitten tänään heil on jotain meno. Joten päädyimme siihen että tyttö tulee tänne meille ma. eskarin jälkeen ja Niko laskee päiviä, ois jo maanantai!!!! On helpompi näin kun Hilda tulee meille, koska olen tässä jouten kotosalla. Kun taas hänen kotona on 3 muutakin lasta ja äitee tekee kotona hieronta töitä ja pappa paljon vahtii lapsia. Niin ei oikeen kehtaa sinne viedä yhtä vahdittavaa lisää....
Mutta nyt pitää katsoa että kaikki on ok....eli repussa kaikki mitä pitää jne. Ja ootella sitten taksia, se on tähän asti tullut välillä 8.11-8.22. Yleensä on menty 8.05 odottelemaan, kun on hyviä ilmojakin ollut. Kotiin Niko on sitten tullut 12.22-12.28 (eskari loppuu 12.20).