Aika kuluu niin sukkelaan et mä tahdo ehtiä tänne kirjoitella, ilolla luen kun Zari on niin ahkera raapustaja blogiinsa.
Tää viikko on tosi repaleinen. Maanantai ja tiistai meni vanhemmillani, tekevät pienen remontin ja Nikohan siellä on sitten halunut olla töissä mukana joten siellä on oltu aamusta iltaan. Tänään Nikolla on fysikaalinen ja sieltä sit mummulaan taas. Huomenna on muskari ja sitten perjantaina Niko mummulaan ja itse menen osteopaatille. Että...ei ole ehtinyt kotona homehtua tällä viikolla.
Ensi viikon torstaille tuli Nikolle aika puheterapeutille, jos sinne nyt sitten jollain keinoin pääsisi kun oma kunto ei salli ajaa autoa noin pitkää matkaa ja jos menee bussilla pitäs kävellä mennen tullen monta kilometriä, ei onnistu tällä voinnilla. No katellaan, jos asia järjestyisi.
Lunta täällä on ollut noin 20cm, mut kyl viime viikon loppu ja tän viikon alku teki tepposet. Lunta on nyt ainakin puoli metriä, voi itku...KESÄÄÄ, huhuu, tule jo :) Meidänhän piti mennä pääsiäiseks as.vaunu reissuun, mutta siis täh...eihän tällaiselle kelillä voi kesärenkailla ajella. Ei tule mitään, nyyh.
Ulkomaan eläviä Tukholmasta tulee suomen maahan lauantaina ja jos saavat koiran mukaan, niin ovat pääsiäisenkin täällä, jos ei niin sitten lienee pikareissu.
Eilen kylvettiin rairuoho ja Niko haki pajunoksia, miltei koko pikkumies upposi hankeen niitä hakiessa, ku viime vuonna hain ko. oksia lenkkarit jalassa. Ei ole vuodet veljiä keskenään...
Nyt syömään ja sitten alamme vähitellen valmistautua taas lähtöön.
Ai niin:Nauroin Nikolle ja ajattelin et kun tuo kielellinen lahjakkuus säilyisi koko elämän. Se avasi tv:n ja kuulin makkariin kun puhui "Oho aurinkoa ja lunta samaa aikaa, paha ajokeli". No sit se halusi laittaa Nalle Puh dvd:n ja siis laittikin, mut ei osanu laittaa tv:tä oikealla kanavalle et se olis näkyny ja huusi mua. En jaksanu nousta. Niin jonkun ajan päästä sanoi "Äiti onko vaikeuksia nousta sängystä?" Sit oli pakko nousta.