Niin se vain meni tänäkin vuonna ohitse nopeaa. Niko oli naapurien kolmen lapsen kanssa trulleina ja vaikka eihän Niko käynyt kuin noin 15 talossa, nii sai kyllä ison kasan karkkia. Niko kun ei ole mitenkään innokas karkin syöjä noista karkeista riittää kyllä pitkään. Lauantaina käytiin mummulassa ja illalla kierreltiin katsomassa kokkoja ja olimme kotona siinä 21.30 maissa.
Sunnuntaina vietimme auton siivous päivän, johan siitä tuli kuin uusi kun sisältä ja päältä jynssäsi. Oli kaunis aurinkoinen ilma.
Tänään on ollut pilvistä ja vettäkin satanut, mutta kyllä sen kestää kun tietää et lumelle tulee lähtö kun saa vettä niskaansa. Tänään oltiin mummulassa ja sitten kotiin. Katselin Nikon kanssa Toy Storyn.
Ai niin pitkäperjantaina kävin lääkärissä ja eihän se lekuri osannut nikamia niksauttaa, mutta hoitaja pisti sitten pari piikkiä. Toinen kipuun ja toinen lihaksia rentouttava, kyllä se on auttanut ja viel eilen otti muutaman kappaleen kahdeksansatasta buranaa. Mutta kyllä koetan huomenna saada aikaa osteopaatille, eihän se vie montaa minuuttia kun saa nikamat kohdalleen ja pe. mulla onkin sinne jo varattuna 45min aika.
Loma Vuokattiinkin lähestyy :) Laittelin tuohon web-cam linkin, niin voi halukkaat katsella millaista ilmaa se siellä pitelee.