Aurinko paistaa ja +9, tosi ihana ilma ja oltiinkin tunti ulkosalla. Niko ajeli kippiautolla ja teki samalla vesi-lumi kokeita, sillä kun mielikuvitus lentää niin saa aikansa kulumaan kaikenlaisissa jutuissa.
Nikamalukko on ja pysyy. Osteopaatilla olin tiistaina ja rintarangan ympärillä olevat lihakset oli ja on ihan krampissa, ei ne paljoa 40min käsittelyssä pehmenneet. Huomenna menen uudelleen. Noin saa "kivasti" menemään 50e viikossa osteopaatille (huokaus), ihan kuin sille ei olisi muutakin käyttöä, onhan se puolet "runsaasta" työmarkkinatuestani.
Tiistaina ja keskiviikkona oltiin mummulassa ja auts...Nikolla kaatui siellä jalkalamppu, jossa 3 lasista palloa, yksi meni rikki. Niko oli ihan kalpea tapahtuman jälkeen ja sanoi "se oli vahinko, se oli vahinko", no olihan se tietysti. Nyt vaan pitäs jostain saada moinen pallo, siinä voikin olla urakkaa kerrakseen. Niko kyllä totesi että onneksi se hehkulamppu pysyi ehjänä ja on paljon kirkkaampi kun ei se pallo ole siinä päällä. Niiiiin kaikesta kai voi löytää hyvääkin ;)
Kohtama on muskariin meno, viime viikolla ei oltukaan kun Nikolla oli puheterapia. Ensi viikolla muskari jää väliin myös, koska olemme Vuokatissa. Tulemme Vuokatista kyllä pois to.ja jos oikeen hirveesti hätäilee ni ehtis muskariin, mut ei se ole kivaa, se hätäily. Joulukuussa jouduimme tehdä niin että ehdimme muskariin kun oli pikkujoulu, mutta sai siinä huhkia...en halua nyt niin. Katselin webbikameran kautta et on Vuokatissakin lumet vähentyneet, netin mukaan lunta 20cm ja näkyy jo lumettomiakin kohtia.
Mutta nyt syömään ja valmistautumaan muskariin :)