joka olikin erittäin tervetullut! Mieheni sai ke. tietää että tulisi olemaan töissä Sotkamossa to-pe. Ja koska hänen pomolle sopi esityksemme, niin YES! Eli ke. iltana kamat kasaan sukkelaan, as.vaunu perään ja kokka kohti Vuokattia. Olimme karavaanari alueella sitten lopulta  klo.22.20. Ja aika pian siin saikin käydä nukkumaan. Torstaina Jari oli töissä 7-18, mä vietin Nikon kanssa todella ihanaa aikaa! Käveltiin paljon, katselimme luonnon ihmeellisyyksiä ja kävimme jopa ravintolan terassilla limsalla ja silmiemme edessä oli upea järvi ja lämmintä riitti. Hetki joka säilyy aina mielessäni!  Oltiin myös monta tuntia hiekkalaatikolla ja sorsiakin syötettiin.
Perjantaina Jari oli töissä 7-11 ja söimme just aamupalaa kun Jari tuli. Käytiin sitten yhdessä kävelemässä metsissä, ah niitä maisemia. Juotiin termarista kahvit Vuokatinhovin leikkipaikalla. Kävimme suht korkealla Vuokatinvaaran rinteellä ja ei muilla hätää ollut kuin mulla, enkä jaksanut niin ylös kuin Jari ja Niko, sydän löi kahtasataa, uh. Kevyesti sieltä alas tuli ja...mikä pohje kipu edelleen, auts. Retken loppuvaiheessa veimme Nikon syömään läheiseen heseen, olipas kuulemma kiva yllätys :) Illalla käytiin taas kahvien kera Vuokatinvaaran näköalatornissa, olipas upea näkymä ja lämmin. Sen jälkeen poikkesimme Naapurivaaralla, siellä oli esiintymässä Apulanta ja nuorison meno semmoista et olutpullot lenteli...äkkiä pois vielä kun auto oli ehjä.
Lauantaina lähdimme torille katsomaan kun Johanna Piipponen esiintyi siellä ja Sotkamossahan  oli samaa aikaa suviseurat, joten...olimme 11km pitkässä autoletkassa, joka eteni noin 10km/h. Eli matka keskustaan kesti..Mutta ehdittiin Piipposen esiintyminen nähdä ja saatiin nimmaritkin jokainen. Sitten tapasimme Jarin siskon+perheen, eli pieni on maailma näemmä. Illalla käytiin Naapurivaaralla ja meno oli rauhallista, esiintyjinä oli lehden mukaan Menneisyyden vangit.
Sunnuntaina lähdimme sitten kotia kohti 10.30, siksi niin varhain etten joudu suviseura väen ruuhkaan. Nelisen tuntia ja...olimme kotona. Ulkona  oli +27, huh.