Tuli loman aikana oltua as.vaunu reissussa 24 vrk:tta.
Ensin olimme Vuokatissa 6 yötä, sen jälkeen Kuusamossa 2 yötä. Sitten Levillä yö ja sitten Norjaan, jossa olimme viikon. Norjassa vaunumme oli Skibottenissa, ja kävimme päiväseltään Tromsassa ja Sommaroyssa. On se komeita maisemia, tuskin niitä kyllästyisi katsomaan. Sitten olimme vielä yön Pellossa ja kotiin.
Kotona viivyimme tosin vain 3 yötä ja niin lähdimme Keuruulle, jossa olimme 2 yötä, sitten yö Peräseinäjoella, 3 yötä Isokyrössä ja yö Lestijärvellä. Sitten oli pakko palata kotiin, Jarin piti tänään töihin. Mutta onneksi sentään viikonloppu reissuja viel tehdään niin kauan kuin keli sen sallii (eli talvirenkaita ei vaunussa ole).
Ilmat kyllä suosi, sellaista 25-29 astetta, ah asuntovaunun ilmastointi, ihana. Vettäkään ei sadellut.
Niko ui kovasti, minä en...enhän edes osaa. Tuli nähtyä kaikenlaistaa tuttua ja tuntematonta mm. Tromsan Polaria, Norjalainen kirppis, Haapamäen höyryveturipuisto, Ylistarossa on komea kirkko, Johan puun tehtaanmyymälä oli kiva paikka (suosittelen) jne jne. Käytiin myös Vaasan 400v. kansajuhlassa, jossa oli mm. Muumi show. Olimme jopa uutisissa kun näyttivät yleisöä.
Olisipa aikaa kertoa enemmänkin, ehkä myöhemmin, ehkä ei.