remontissa, eli Nikon huone ihan tyhjä ja eilen illalla saatiin 4 tunnin urakoinnin jälkeen tapetit pois. Sitten  seuraavana olisi ilmeisesti uusien tapettien laitto ja ilmeisesti sinne myös laitetaan valkoinen haltex katto ja sen jälkeen uusi muovimatto. Kattolevyt on ostamatta kun eile illalla pääsimme et kyl ne laitetaan.
Niin kiire ei rempan kanssa ole ettemmekö lähde pe. alueemme SFC-paikkaan, meni 2 viikonloppua kotona ja se on jo TODELLA liikaa se.
Vanhempani tuli tiistaina viikon lomamatkalta ja hyvin oli reissu mennyt ja lämmintä piisannut. Niko sai tuliaisiksi haluamansa eli kauko-ohjattavan robotin joka mm. kävelee, tanssii, puhuu ja suusta lentää kiekkoja. Sitten sai myös t-paidan ja colelgepaidan. Mä sain uuden käsilaukun, no sitä todella tarvitsinkin. Niin ja kristallisen joutsenparin ja Niko sai kristallisen koiran ja mitä lie vielä :)
No eilen Niko jäi sit mummulaan yöksi ja eikä ole tälle päivää viel kuulunu mitään. Soittelin äsken, mut ei siellä ollu ketään kotona tai sit ovat ulkona. Eli oli ankea yö ilman Nikoa, illalla ei niinkään ehtiny tulla ikävä kun oli tapettin poisto homma, mut sit sen jälkeen alkoi tuntua et TAHTOO NIKON KOTIA HETI!!!!
Mutta minäpäs menen laittamaan astiat pöytään armas ukkoni tulee pian syömään. Tänään päiväohjelmassa on kaupassa käynti ja muskari.