Viime yö meni kyllä hyvin yskimisen suhteen, silti heräsin sata kertaa...olo oli kuitenkin ihan pönttömäinen, heh. Nukuin Nikon kanssa 12h, ja olisin mielelläni jatkanut unia senkin jälkeen. Kun sitten nousin niin yskin koko yön edestä, tuntui että keuhkot lentää ulos. Lääkettä otin roppakaupalla ja sitten taas tässä on jaksanut olla ylhäällä. Nikon kaa leikkiessä aika kului sukkelaan, sain jopa laitettua tiskikoneen ja pyykkikoneen päälle ja äsken jopa tyhjäsin molemmat. Ruuankin tein. Naapurin poika tuli äske Nikolle kamuksi.
Niko tuli eilen mummulasta kotiin 13 maissa ja raahauduin sen kanssa sit muskariin, odottelin käytävässä kun yskitti ni kovasti. Ilta meni sohvalla maatessa, oli kuuma, oli kylmä jne.
Eilen myös kuulin uutisen, joka kyl oli viedä jalat alta...ei siitä sen enempää ellei se toteudu, toivon mukaan EI toteudu. Jos toteutuu ni kerronpas sitten sen ikävän uutisen.
Mutta kuulinhan eilen jotain hyvääkin, mun lähete on lähtenyt Helsinkiin Ortoniin. Toive on taas korkealla, JOS he voisi auttaa mua siellä sitten kun aika sinne tulee....