Siis karavaani ei kulje tänään, on kylmää tai no ei se haittaa, mut lupaa räntää, lunta...entä jos tiet jäätyy ja kesärenkaat alla, koska vaunuun ei aiotakaan talvikumeja laittaa eli emme käytä sitä talvella. Joten pakko kituuttaa kotona. Ei sillä...onhan tässä hommaa. Käskin muutaman vieraan synttäreilleni su. klo 13, virallisesti täytän tosin maanantaina. Vieraan?! No eihän ne oikeen vieraita ole vanhempani ja veljeni vaimonsa kanssa. Ikkunat pitäisi pestä ja kaikenlaista ja TYMPII raskaasti kun kaikki moiset jää miehelle, kun itse en voi näiden sairauksien kanssa. Mutta pakko se olisi hyväksyä, mieheni hyväksyy paremmin kuin minä itse.
Ajelin Nikon kaa tänään mummulaan, oli lappu pöydällä että ovat Jukan rakennuksella. No keitimme kahveet, Niko leikki ja itse luin Apu-lehden, ET-lehden ja sanomalehden. Aikaa oli menny yli tunti ja Niko puki vaatteet ja sitten he tuli kotiin, mutta Niko sanoi ettei enää riisu, me mennään kotiin, niiiiiiin. Joten niin tulimme sitten, hetken olimme ulkona ja sitten sisälle laittamaan ruokaa.
Niko tuumasi aamulla että ostaa minulle timanttisormuksen synttärilahjaksi. Sanoin että se on kyllä kallis, niin tuumasi että käyttää kaikki rahansa, sitten tekee mummulassa töitä että hiki päästä lentää ja saa uutta rahaa. Sanoin että kyllä minulle vähempikin piisaa, ja sanoi että voi ostaa suklaapatukankin, mutta myös sen timanttisormuksen ja lisäsi "olet niin rakas". IHANA POIKA :)