minun järjestely hommista, vaik kuin potkin itteeni persiille, ni EI! Illalla vasta aloin katsella kamoja "sillä silmällä" ja tulin tulokseen, ei tuu mitään EI MITÄÄN :( Laitoin Jarille tekstarin että sitten kun oot tullu töistä, ylitöistä ja lääkäristä ni hae viel 2-4 muovilaatikkoa. No toi kaikki 3 mitä kaupas oli ollu ja tänään sitten uurastin 4h ja...KAH lattia on tyhjä tavaroista. Kaapissa on jopa 1 hylly tyhjänä!!!!!!!!!!!! Kauhulla tosin mietin löytyykö vielä jostain tavaraa joka olis pitänyt laittaa jne. Samalla kun laittelin tavaroita niin löyty kaikenlaista nuoruuteen liittyvää mm.ystävät olivat kirjoittaneet runoja, pieni kukka kiiltokuva jonka takana luki nimeni ja "Reija R." Siis se on todella varmaan vanha, laitin talteen edelleen. Kaikenlaista siis löytyi ja en henno heittää pois, niin ja löysin isäni kuukausilipun junaan, joka oli leimattu huhtikuussa 1968 :)
Tulin myös tulokseen että kuinka vähä veisikään tilaa jos keräisi esim. vain pinssejä...ne mahtui nimittäin hyvin pieneen laatikkoon. Mutta kun kerää KAIKKEA Tapsaan liittyvää, ni se on uskomaton määrä tavaraa, siis todella monta hyllyllistä. Osa pitäs viel laittaa mappeihin, kun vaan kunto sen sallisi. Nauroin itsekseni kun käsiini osui Tapsan kirjoittama lappunen, joka oli nimetty minulle ja siinä oli "Terveisemme Mäntsälästä  Tapsa & Orkan Pojat". En muista just nyt tarkkaa päivämäärää, mut vuosi oli 1999. Joku ystäväni on laittanut sen minulle.  Hymyilyttää edelleen ko. lappu, en välttämättä tarvitse paljon ollakseni iloinen...ja enkä myöskään toisaalta tarvitse paljoa ollakseni hyvin surullinen.
Mutta nyt siis nuo tavarat on missä pitääkin, sen sijaan pihatuvassa on pieni(?) kaaos, koska sinne sitten vein tavaraa jota ei enää sisälle tuoda, vaan säilytetään varastoon...eli nekin on laitettava jossain välissä, mut onneks ne ei todellakaan ole silmissä koko aikaa. Pitäisi nyt imuroida ja ottaa viikonloppu. Mennäänkin alueemme SFC paikkaan :)
Joko minä marmatin ettei Tapsan uusi cd tule tänne käpykylän kauppoihin kun joskus vasta, no ei hätää mitää Tapsan sisko lupasi laittaa sen mulle ensi viikolla, YES.
Mut nyt menen imuroimaan, koska imuri ei liiku itsekseen. MIKSI EI?! Siinä pohdittavaa itse kullekin tulevaksi viikonlopuksi ;)