Eilen vietimme päivää liian aikaisin synttäreitäni ja vaikka tänään virallisesti täytin, niin...ääh ei se onneks sen vanhemmalta tunnu, sitä ei tiedä sitten näyttänkä vanhemmalta kuin eilen ;) Kivasti minua on muistettu joten KIITOS Zari, pikku-Mia, Ani, Asta, Minna, Tarja, Kaisa, Pirjo, Teea, Laura, Niina, Suvi, Corinna, Janne Tulkki, Inge-Maj ja te muut jos nyt vielä jotain unohtui. Eilen oli vanhempani ja veljeni vaimons kaa. Sain mm. Mariskoolin, valtavasti karkkia (hyvästi laihdutus?!), 2 Marimekon pyyhettä, runokirjan, Zarin tekemät ihanat korvikset yms.
Nikon järjestämät leikkihuoneen tuparit meni myös hyvin. Mummulasta sai jo aikaisemmin päiväpeitteen ja tyynyt, nyt sai vielä kynttilän ja 7e rahaa. Kummit (veljeni ja vaimonsa) toivat pikkuauton+asuntovaunun. Tarjoilu oli oikein erinomainen :) :)
Tänään Niko oli sitten päiväkerhossa, kävin tapaamassa Einiä ja sitten poikkesin kaupassa. Esitin Nikolle kerhon jälkeen että mennään mummulaan, mutta sanoi "Ei nyt ole tarvetta". Joten tultiin kotiin ja oltiin ulkona liki 1½h, olin ihan jäässä. Niko hyöri ja pyöri lumessa, ollen sitten hikimärkä.
Nyt meillä on menossa kulmahyllykön teko Nikon huoneeseen. Ja pian alkaa salkkarit...