216462.jpg

216464.jpg
Tässä pari kuvaa Nikon huoneesta, se alkaa olla LÄHES valmis. Hyllyjä, tauluja yms. viel puuttuu.
Niko oli viime yön mummulassa, että elämä osaa olla ankeaa ilman poikaa!! Onneksi soitteli 11 maissa että tulla hakemaan ja se oli siinä 13 maissa kun olimme kotona. Ehdin aamusella muutaman kaapin laitella järjestykseen. Illalla kokosimme cd telineen tähän tietokoneen viereen, ja siihen mahtui 6x22 cd:tä, joista Tapsaa on likemmäs 60 ja päälle muutama kokoelma, joissa Tapsa laulaa. Ei vielä tänään tullut Tapsan uusi cd, ajattelin että tulisi...ja niinpä avasin jo soittimen valmiiksi että saan sen HETI soimaan. Mutta jospa huomenissa sitten. Eilen sain onneksi muunlaista Tapsa materiaalia kiitos Zarin :) ja Anin :)
Haaveilen muuten Nikon huoneeseen 2-3 kapeahkoa hyllyä, joissa on erikoinen raitainen kelta-harmaa väritys, näin niitä vuosi sitten naapurikunnassa myynnissä. On tietenkin ihan eriasia onko niitä enää ja sekin et millo sinne ehtii, ko. kauppa on auki 17 asti ja Jari tulee töistä siinä 17 aikaan. Mutta jospa sitten kun on töis kotikaupungissa ehtisi katsomaan.
Sain mailia Jarin veljeltä ja kuulin et poikansa tyttö on korvataudissa ja poikansa poika on keuhkonkuumeessa sairaalassa :( eli sellaista kuului Helsinkiin.