Eilen innostuimme tai oisko se niin että Jari innostui kun ehdottelin että jos tähän huoneeseen laitettaisiin Halltexit, jotka on olleet sänkymme alla paketeissaan nyt tarpeeksi kauan. Niinpä tuumasta toimeen ja katto oli illalla valmis. Mutta tulimme tulokseen että huone kaipaa myös uudet tapetit ja listat. Joten käyn tänään ostamassa 2 rullaa tapettia. Sen enempää tähän ei mene, koska yksi seinä on tiilestä ja yhdellä seinällä on komerot. Ja kaksi seinää vain tapetoidaan ja niissäkin toisessa on iso ikkuna ja toisessa aukko olohuoneeseen.
Aamulla katselin aamutv:n tohtorin koska aiheena oli fibromyalgia ja siitä puhumassa JPK jolle menen. Asiallista puhetta :)
Eilen oli pakko sitten tuoda as.vaunusta pois petivaatteet yms. joita ei talveksi sinne voi jättää. On se aina yhtä ankeaa kantaa niitä pois, koska tietää ettei pääse reissuun ennenkuin tiet on taas sulat eli huhtikuussa. *HUOH* pitkä talvi edessä :(
No onneksi on Vuokatin loma edessä (lomaosakkeessa) marraskuun lopulla ja pääsee pois kotinurkista su-to. Ja Jarikin sai jo varmuuden että saa olla silloin pois töistä. Ja tuota ennen viel pääsee Tapsan konserttiinkin...valonpilkkuja elämässä :) :)
Enpäs tiedä onko tässä muuta ihmeitä sattunut. Isoenoni vaimo oli kuollut, kummini on sairaalassa...että ei kaikki niin hyvin.
Ai niin menen illalla käymään osteopaatilla, tosin on viel sair.lomalla mut lupasi katsoa mun uusimmat röntgen kuvat, tosi mielenkiintoista kuulla mitä on mieltä, luotan häneen siis kuin muuriin!!