vaikka ei ole aikoihin kuulunut mitään ja eikä pukkikaan vienyt mukanaan Korvatunturille. Oon vaan niin hiton kipeä joka ikisestä nivelestä et en kestä olla. Vasen olkapää reistailee tosi pahasti, han kuin oikean puoleinen ennen leikkausta. Menen lääkäriin 14.30, JOS saisi kortisonia tai jotain apua olkaan. Muiden kipujen kanssa on vaan kestettävä, ei Panadol Fortekaan auta, vaik ottaa 4 päivässä.
No joo mut joulu siis meni, lahjojahan Niko sai kovasti legoja, vaatteita, pari kirjaa, pari dvd:tä, pari tietokone peliä, seinäkellon, rannekellon jne jne. Sain itse 100e lahjakortin lahjatavaraliikkeeseen ja sen nyt tietää mitä sielt ostan :) Marimekkoa ilman muuta. Sit sain Marimekon kylpypyyhkeen, sukkia, karkkia, oloasun, mariskoolin. T+A oli ostanut venhätyynyn ja sitä olen ahkeraan lämmittänyt mikrossa :)
Joulupäivä meni vanhemmillani, jonne tuli koko perhe eli siis...15 henkeä. Niin ja Hugo-berni myös. Ihana koira, ah! Vertti oli kovasti hommassa mukana, Niko tykkää ni kovasti hänestä ja piti sylissä pitkiä aikoja. Vertti oli myös mainio kun häntä pyydettiin vaipan vaihtoon, niin lähti ja hoki "mennään, mennään, mennään, mennään", joulukoristeita hiplasi ja sanoi "oooooooh, oooooooh". Ihana poju! Ja ikää siis 1v 3vko.
Tapanina sitten oltiin vanhemmillani tuhoamassa edellisen päivän ruokia.