Kun päästiin aamul Nikon kaa sängyst ylös ja saatiin pakolliset tehtyä, ni Jari soitti et tulee syömään 15min päästä. Äkkiä nakkelin jotain pöytään, eihän siin enää ehtiny mitää kokkailla. Sit kun Jari läks, niin aloin leipoa...tein 4 hedelmäkakkua, en todellakaan olisi muuten, mut äiti pyysi...ei kai muistanut ettei näil käsil moisia hyvällään tehdä. No elossa selvisin, välil kävin makaamassa sängyssä enimmän pahan olon pois. Sit imuroin ja moppasin. Niko onneksi vei matot ulos ja pesi wc:n käsienpesualtaan. Sit käärin pyykit ja kannoin Fisher Pricen autokorjaamon, maatilan, lännenkylän sekä niihin kuuluvat ukkelit, akkelit, autot, elukat yms autoon. Niko ei niil enää leiki, joten onneksi mummulasta löytyi niille säilytystila, koska ei niit henno myydäkään. No sit mummulaan viemään noi lelut ja kakut. Oltiin tunti, ja vein Nikon muskariin. Menin ruokakauppaan ja sitten toiseen kauppaan ostaan Nikolle pyjamaa (äiti pyys ostaa hänen puolestaan) ja siel oli ni kauheet jonot kassalla että soitin Jarin hakemaan Nikon muskarista. Sit viel poikkesin kirpparilla, ostin ihanan roosan räsymaton. Se on itse tehty ja uusi toki, kooltaan 1mx1,6m. Laitin sen keittiöön, vaik oikeastaan ajattelin sitä ensin makkariin. Sit viel iltatuimaan tossa pyyhin pölyt ja pesin vessanpytyn. Ihan naatti olo!!!!!!!!!! Joka paikkaa särkee ni pirusti ja ranteetkin on ihan ettei kärsis yhtään kääntää minnekään suuntaan.
Eilen 1v juhla meni hyvin :) Ihana pikkumies :) Ja on heil komea uusi talo, on siinä tilaa asustaa kun on 250 neliöö ja tykkään ni kovasti noista korotetuista sisäkatoista, silloin kun me rakensimme ei moisia ollut..tai ei ainakaan ikään kuullu puhuttavan. Ja..onhan se niinkin, kun me rakensimme, ni teimme mahd. halvalla, josta on sitten se etu et talo on maksettu jo ajat sitten :) En halua velkaa, en todellakaan.
Muttapas nyt tää akka alkaa koht lähtee nukkumaan. Jaa no Ortoniin lähtee lähete sitten seuraavaksi fysiatrille ja funktionaal.magneettikuvaukseen. Saa nähdä milloin aika tulee ja jotenkin tuntuu et HUH HUH taas Hesan reissu edessä...