No ei olis voinu telkka ohjelma parempaa vierasta keksiä kuin Tapsa. Siis että mä nautin koko sydämellä, sielulla ja...silmillä ;) Ettäh..mies vaan komenee ja komenee, mikä charmi, WOW! Kiva kun joku uskaltaa puhua suoraan eikä mielistele kuten yleensä ihmiset telkassa. Ah, tällä nyt jaksaa...tosin ikävä on ihan kauhea <3
Meillä tauti jatkuu, eilen aamulla Nikolla oli 39 ja mulla 38.9. Lääkkeillähän saatiin lämmöt laskemaan, mut silti oli eilen ihan sippi olo. Niko ei anna oikeen kuumetta mitata ja niinpä ne tiedä paljon sillä eile illalla oli, mut mulla oli 39. Yöllä kävin ottaan lääkettä kun pää meinas hajota. Aamulla lämpö oli normaali, mut taas nousussa ja kylmä on. Niko on kuumeton (oletan), koska leikkii ja nauraa. Joten tällä menolla huominenkin päivä menee viel sairastaessa.(ai ku yskittää...lentää keuhkot seinään) No onneks se mahatauti ei ole tullut...siis ei ainakaan vielä, vannomatta paras.
Niko harmitteli ettei pääse muskariin, mutta siinä asiassa oli onnea, koska konservatoriosta soitettiin että muskaria ei ole tänään koska ope on sairas.