Yöllä kituutin 3 asti ankarien olkapää kipujen kanssa, sen sai aikaan torstain kuntoutus. Kamalaa lääkkeen syöntiä ollu sen jälkeen että edes pystyy kivuilta olla olemassa. Ei oikeen jaksa mikään huvittaa, pitäs kai sitä tehdä vaikka mitä, mut en jaksanu kuin imuroida.
Eilen käytiin alueemme SFC-alueella makkaraa paistamassa, siis ihan muuten vaan, ilman vaunua. Lunta on vielä niin paljon ettei vaunua oteta käyttöön. Miesväki sinne asensi led-valoja, tulikin kiva...näkee niiden avulla yhteen kaappiin, kun se oli pimeä kuin yö.
Idolsissa onneks Panu sai vielä jatkaa, on se kyl hyvä :)
Emma-gaala tuli eilen, tv oli auki...välillä emman aikaan ja välillä huuman aikaan. Taisin 21 maissa laittaa kiinni, kun ei jaksanu kuunnella oikeen. Olin siin samalla mesessä ystäväni kanssa pitmässä hauskaa, ja näin minulta jäi Tähkä taas näkemättä ja kuulematta. Jospa sitä joskus jostain kuulis?!
Ei maar, kai täs pitää jotain keksiä...vaikka sapuskaa laittaa. Vihaakohan joku ruuan laittoa yhtä paljon kuin minä?
Ai niin niistä apuvälineistä mitä Orton mulle suositteli. Niin tuntu tääl apuvälinepuolella et ei he näe mitään syytä miksi en niitä saisi, kokous on ensi to. tai pe. Siis voisko joku asia mennä noin helpolla läpi, uskon vasta kun näen!