Minä ajattelin toissa iltana laittaa valokuvat albumiin...istuin alas ja otin oikeen hyvän asennon. MUTTA kun neljä kuvaa oli albumissa, alkoi kädet puutua, oksettaa, huimata, sydän hakata hullunlailla jne. No se homma jäi siihen. Ja sitten taas kiduin oireiden kanssa koko yön. Eilen olin hieronnassa. Niin sain sen Ortonin lääk. kii ja kauhisteli kun kerroin, käski olla tekemättä yhtään mitään. Pyysi että kun menen röntgen kuviin 27 päivä, ja kun saan niistä tiedon hän saisi sen heti. Onko selässä reumaa...hän epäili. No sen näkee sitten.
Noh eile illalla istuin sohvalla, luin Nikolle satua. Käsin en pitänyt kirjasta vaan se oli jalkojeni päällä. No sitä kesti noin 15min ja se oli sitten taas sillä selvä...kädet puutui, tuli rytmihäiriöt, oksetti. Eli sekin piisasi siis kun pää oli hiukan eteenpäin taivutettuna. Ihan oikein: ÄLÄ TEE MITÄÄN Yö meni meni sitten taas rytmihäiriöiden ja puutumisen kaa taistellessa.
Ja nyt kun tän kirjoitin, kädet on ihan sököt....se on moi
PS: Jarilla on talviloma 27.4-5.5. 07 VOI ILMOJEN HALTIJA, suo edes sellainen keli ettei olisi lunta ja pakkasta. Koska on ihan pakko päästä jo pois kotoa ja asuntovaunuilemaan. Vuokatti?! :)