Kyllä ne kalsarit piti taas jalkaan laittaa kuten eilenkin. Eilen oli +14, nyt +13. Yöllä ukkosti ja satoi, se valvotti mua tunnin. Ukkonen on aina pelottava, mut etenkin öisin, hyi. Niko jäi eilen mummulaan ja haen kultamussukan tänään kotiin. Äsken soitti että on mummun kanssa kangaskaupassa ja siellä menee 2 tuntia. Noh noh taisi mennä hiukan ajantaju sekaisin :)
Ilmoitin Nikon uimakouluun ja olen taas siis tekemässä sellaista mikä sotii mun kaikkia äidinvaistoja vastaan. Se on 11-15.6 joka päivä, kellon aikaa ei viel tiedä. Ainoa lohtu on että uimahallin kahviosta kuulemma näkee lastenaltaaseen, eli ehkä tää homma siis onnistuu kun näen.  Itse olen polskinut altaassa viimeksi 1979, eli kun koulussa oli PAKKO ja silloinkin lastenaltaassa, en ole ikinä käyny aikuisten altaassa. Mulla ei ollu mitään kiinnostusta uimiseen ikään eikä ole edelleenkään, eikä tule. Hyvä kun suihkussa uskaltaa käydä, heh. Mut eihän pojan ole pakko olla yhtä tollo kuin äitinsä ja jospa oppisi uimaan. Viime kesänä se tuli ainakin todistettua ettei pelkää vettä kun kävi Jarin kanssa järvissä polskimassa.
Niin eilen kun Niko oli pois, niin Jari pesi ikkunat ja joitain verhoja vaihtoi kans. Ulkoa ikkunat oli pesty, mutta meni siinä silti 4½h. Minusta ei ollut mihinkään, kädet puutui ni kauheen hirveesti eilen. Niko kun on innokas tekemään kaikkia ja oli mukana kun pestiin ikkunoita ulkoa ja koska ylsi pestä ja kuivata vain ikkunan alalaidan ja oli sit vihanen kun Jari pesi ikkunaa kun se alalaitakin kastuu ja se on jo pesty, kauhee show. Eilen säästyimme siltä mielipahalta kun ei ollut paikalla.
Mut joooooo jospa lähtis katsoon mitä tekis vai tekiskö mitään, klo 12 on yksi tapaaminen.