On tää kamalaa, ei voi keskittyä mihinkään. Ja het ekkana aamuna tulin niin vihaseks. Luvattiin et on turvavyö. Noh kuski ei tullut autosta ulos, vaan sivuovi aukes jostain napist painamalla. Niko meni sisään (paketti auto siis) ja menin siihen ovelle ja sanoin "eihän täällä ole edes paikkaa?" Kuski sanoi että on siellä ja kyselin missä, en saanut vastausta. Noh Niko istui pikkuserkkunsa (ei kyl tieny et se on sen serkku) viereen, se penkki oli yhdella tarkoitettu ja Nikolle oli tilaa siinä penkin nurkassa et pieni osa takamuksesta mahtui siihen, luulen et tipahti lattialle ekasa mutkassa. Sit sanoin et "eikö tääl ole turvavöitä?" Niin kuski sanoi että on siellä, kyselin jaa missä...ei vastannu. Ja Niko sanoi että on niin lyhyt matka pärjää ilmankin. Sanoin ettei se vahinko katso onko matkaa kilometri vai sata, se tulee jos on tullakseen. En kaikkia ehtiny katsoa, mut joillakin oli vyö, mut serkkuni pojalla, jonka vieres Niko oli, ei ollu vyötä ainakaan kiinni, en tiedä oliko sillä paikalla vyö. Välittömästi laitin koulutoimistoon sähköpostia, tekstiviestin eskariopelle...


PS:
Koulutoimistosta tuli vastaus että ilmoittaa eskariopelle ja se katsoo iltapäivällä pois lähdön. Mut sekin on eriasia, sillo saattaa oma paikka ollakin ja vyö, koska taksi tuo ensin Nikon ja vie muita lapsia . Ja sen jälkeen hakee kyytiin näitä lapsia jotka aamulla on kyydissä. Aamulla kun Niko on kyytiin tulossa viimeinen, paikat on menneet.Mut olisivat het sanoneet ettei sille ole paikkaa aamulla, kai ne laskea osaa!!!!!!!! Liikenneturvasta asian varmistin, setä luki lakikirjaa ja sanoi et kaikilla on oltava paikka ja turvavyö. Ja jos ei näin ala tapahtua, niin sanoi et yhteys rohkeasti liikenneministeriöön, kyl ne siel tietää, jos kaupungintalolla ei näitä asioita tajuta.

PS. Kaupungin henkilöstöpäällikkö soitti ja kysy miten on mahdollista et olen ollu lomautettuna jo 10vuotta, sanoin et en minä tiijä. Pitää mennä to. aamuna tapaamaan tätä ihmistä sekä kaupungininsinööriä asian suhteen, sanoin et hoitakaa paikalle myös liittoni luottamusmies. No ei kai tuosta sillee mitää suurempaa iloa ole ollu et olen kaupungin kirjoilla edelleen, mut olen saanu käyttää kaup.henk.kunnan lomaosaketta Vuokatissa.