Onpas siitä aikaa kun tänne viimeks kirjoitin. Noh viikonloppu meni alueemme karavaanari alueella. Ilma oli varsin vaihtelevainen, välillä satoi niin tuhottomasti ja sitten taas paistoi. Mut eipä mitään haittaa, siellä kiva olla vaikka sataakin niin ja onhan katto pään päällä. Miehet kävi poimimassa muutaman litran puolukoita ja olivat nähneet ihan riittävästi hirvikärpäsiä, etovia ötököitä.

Muutenpas aika on mennyt tässä kotosalla sekä tällä viikolla jo 3x mummulassa. Niko päätti jättää 4H-kerhon, oli pakko päättää koska ensi ti. alkaa seurakunnan järjestämä puutyökerho isille ja lapsille. Se on koulun puutyöluokassa. Se on samaa aikaa kuin 4H, joten piti tehdä valinta. Puutyökerho on klo 18-20. Kuulemma srk maksaa aineet, ellei sitten itse päätä tehdä jotain isompaa, sitten itse pitää maksaa. Kunpa sinne sakkia tulisi, ettei tule pettymystä Nikolle.

Hartiat on ihan jumissa, TOS vaivaa julmetusti jne. Että samaa rataa jatketaan, mutta fysiatrille meno lähenee...tokkopa sieltäkään apua löytyy, mut jos edes jotain uutta, edes vähän, hivenen.

Nukkekodin kauppaan olisi jo hylly valmiina. Kävi ni ihana säkä että kaupassa tyhjeni jokin muovinen teline ja se on korkeudeltaa just sopiva. Leveyskin on sopiva, mutta sitten siinä on sellainen "jalka", se pitää sahata pois ja hylly on valmis. Olis vaan se nukkekoti jo :) Yksi setä on vallan kiltti, oli kuullut jostain että tarvisin nukkekotiin takan. Noh sit kyselin et mi-mitähän se sitten maksaa...sitten hänest ei kuulunut mitään, ajattelin et säikähti. No nyt pyysi osoitetta, niin laittaa takan ja kiukaan....eikä maksa mitään :o JOPAS JOTAIN! Odotan nyt innolla mitä sieltä tulee ja kenties lisääkin jatkossa. Nämä nyt näin alkuun. Saatan tuosta hyllystä ottaa kuvan ja laittaa tänne kun ehdin.

Sit sen kerron että su. Niko löysi tieltä mopon kilven. Soitin sitten ma. pol. asemalle et mitä niinkui pitäs tehdä?! Se on löytötavaraa ja kuulemma pitäs tuoda, no vein sitten samantien sinne ja löytäjäksi toki sanoin Nikon, koska asia niin oli. Tuttu nainen sen otti vastaan. Tänään sain puhelun, Nikoa odottaa poliisiasemalla 5e löytöpalkkio. No sinne sitten! Nikoa jännitti että onko siellä poliiseja? Kysyi myös "onko ne ihmisiä?" :) :) No sinne sitten ja Niko sai rahan ja pinssin, sai jopa itse allekirj. lapun että on rahan vastaanottanut. Sit kyseli onko täällä poliiseja, täti lähti näyttämään ja sai jutella poliisien kanssa ja totesi "on se kuin ihminen" :D OIH SENTÄÄN TUON POJAN KANSSA! Poliiseilla oli kivaa myös.