Ollaan taas tiistaissa, aika kuluu...tosin hitaammin kuin ennen. Nyt kun neljäs vko. menossa eskaria niin Niko tuumasi tänä aamuna ekan kerran että jos ei menisi, kun niin väsyttää. Sanoin että ellet mene, niin sitten nukkumaan uudelleen...ei halunut. Joten päätyi sitten eskariin menoon ja reippaana lähtikin, oli ollut kiva päivä. Olivat vaihtaneet istumajärjestystä ja näin ollen ei saanut enää istua Hildan vieressä, mutta :) istuu nyt vastapäätä Hildaa, ei hätää siis mitään.  Syy väsymykseen taisi olla siinä et alkoi nukkua vasta vähän yli 22, eli tuntia myöhemmin kuin yleensä. Syystä että Jari tuli eilen töistä vasta 21.30 (lähti aamulla kyllä jo 6.30), eli tuli päivälle pituutta. Niko sanoi ettei halua nukkumaan ennenkuin isi tulee, no teimme iltatoimet ja mentiin sänkyyn, sanoin et kuunnellaan ihan hiljaa milloin kuuluu auton hurina ja just kun Niko oli nukahtamaisillaan Jari tuli, poika pomppas ylös ja halaamaan isiä. Joten näin sitten kello ehti 22 ennenkuin porukka uudelleen rauhoittui.

Kun Niko meni eskariin, äiti soitteli minua sinne täytekakku kahveelle, joten sinne sitten. Siskoni täytti tänään 49v ja oli eilen suolahoidossa ja samoin het tänä aamuna klo 8, joten jäi vanhemmilleni yöksi ni ei tarvinut ajaa eestaa kotiin ja tänne. Eli juhlimme siskon vanhenemista siinä het aamusta. Kun sielt lähdin kävin ruokakaupassa ja sit menin toiseen kauppaan etsimään jotain "uuden kodin" lahjaa rakkaalle ystävälleni tuonne Itä-Suomeen, kun muutti tyttönsä kanssa kaksin asumaan. Sen jälkeen kävin kirpparilla ja eiku soitto naapuriin, "tarvitaanko teillä vaal.punaista Baby Born pottaa, olis vaan euron?" No tarvihan ne, joten pääsee Emmi (Baby Born) sit potalle :) Nakkasin potan heille tullessani kotiin, sit ruokaa kypsymään ja pian Niko tulikin. Ehdimme tuossa jo juua toiset täytekakku kahveet, äiti kun laitti kakun lopun mulle mukaan...no tännehän uppoo :(

Mietin tuota suolahoitoa itsekin...saisko sitä aikaseks kokeilla oisko apua psoriin ja tukkoseen nenään. Kokemuksia sinulla joka tätä luet?? Kun on tarjous ja viel saisi alea psoriliiton kortilla, niin 6x olis muistaakseni siin 80e.

Naapuri oli eilen meil ja siinä meni ties kuin kauan kun ihailimme kaikenlaisia nukkekoti tavaroita, mitä meillekin on "eksynyt". Että terveisiä vaan Forssaan :) Ja naapuri menee katsoon tänään jotain nukkekotia, joka on itse tehty, kalustettu ja valaistuskin on. Saa nähdä tuleeko kotiin nukekkodin kera...olen viisaampi asian suhteen varmaan 16 maissa. Jos ostaa, aikoi soittaa mut heti heille katsomaan.