Mutta eipä ollut kuin +2 astetta 7.30 aikaan, eli ky-kylmä. En tykkää syksystä en, en en. Enkä tykää talvestakaan, en en. Ois jo kevät!
Kylläpä vain naapuriin tulee nukkekoti, kuulemma mun syytä kaikki, hih! Ostivat sen eilen, mut myyjä laittaa pari lamppua siihen viel lisää ja sit tuovat sen kotiin. Odotan innolla näkeväni sen, kuulemma on hirsinen, siinä on mm. sauna, kodinhoitohuone. Huonekaluja ei juurikaan ollut mukana. Eilen tilasin Marialta muutaman maton, niin saan viedä ne nukkekodin tupaantuliaisiin :)

Ensi ma. käymme naapurin kanssa katsomassa yhden Tarjan nukkekotia, jonka miehensä on tehnyt. Sit ajattelimme sopia treffit myös Sirpan kanssa, jolla on saman ihmisen tekemä nukkekoti kuin nyt naapurilla. Vielä en arvannut sopia aikaa, kun Jari on ollut niin myöhään töissä (eilen 20 asti) ja kun Nikolla oli eilen eka 4H-kerho ja sit huome iltana onkin muskari.

Niko tykkäs olla 4H-kerhossa ja sit sen jälkeen sanoi tos sohvalla istuessamme, niin minä lupasin myydä niitä sukkia. Minä olin :"??????????????????? :o" Niin kuulemma oli kysytty ketkä haluaa myydä sukkia ja 3 vain halusi, hän olin yksi. Jaaaaaaaaa.....no kai siit vanhemmiltakin jotain kysytään. Sit sanoi et ilmoitti ittensä to. iltana kalastuskilpailuun ja sanoin et se ei kyl käy, kun on muskari. Sit oli kuulemma ilmoittanu ittensä myös mönkijällä ajamiseen, muttei muista milloin se sit on kerhon yhteydessä. No johan poika pisti töpinäksi, etten voinu kuin suu auki ihmetellä mihinkäs sitten vielä on lupauduttu?! Toista naapuriakin siin puhuttelin kun Niko oli kerhossa, ei oltu pariin viikkoon nähty kuin ohimennen vain autoissa. Heidän poika pitää tänään lepopäivän eskarista.

Mutta alanpas nyt odotella tuota naapuria, joka lupasi tulla kylään...oletan et aiheena on: nukkekoti :)