Niko on sitten juhlat pitänyt ja 7 täyttänyt. Reipas pikku mies! Tosiaan ensin 22.1 juhlivat eskarissa, sitten 26.1 oli 20 henkeä vieraita ja viel 27 päivä oli 3 henkeä. Kaikki juhlat meni hienosti ja sankarilla oli kivaa vieraiden ja lahjojen kanssa. Sunnuntaina sitten käytiin vielä naapurissa 4v. juhlissa, ja viel Nikon kanssa käytiin siel maanantainakin...johan oli sitten kakkua ni täys...että ei kiitos vähään aikaa.

Eskariin piti tänää viiä luistimet, olihan nuo luistelleet vaik vettä ja räntää välillä sateli. Niko sanoi et jää oli kovin huono.

Sitten Nikoa käytin myös ratsastamassa tänään, pääsi Ronjalla ratsastamaan kuten aikoinaan. Tykkäsi kovasti ja vaikka Ronja ravasikin, niin ei Nikoa pelottanut. Ensi viikon ti. käydään toinen kerta.

Jäiköhän juhlista jokin pysyvä väsymys? Siis mulla otti todella voimille juhlien laittaminen, kun 13 aikaan aloitin kahvin keiton niin sitten 18 jälkeen ehdin istua ja juua itse. Olin eilen ihan sippi ja sama näkyy jatkuvan tänään...vaan voihan tuo olla fibromyalgiastakin johtuvaa uupumusta.

Mutta tässä tärkeimmät, menen uudelleen saamieni nukkekoti tavaroiden kimppuun...