Meillä on menossa tällainen rakennusprojekti:
1954287.jpg
Kooltaan tämä on 3x6m, ja siitä tulee ns. puuhatupa, siellä voipi sitten mielensä mukaan puuhailla, lähinnä se on tarkoitettu että sinne saa sähkösahat, höylät yms. Sinne tulee työtasoja, kaapit jne. Eli koneet on sitten ns. aina esillä, eikä niitä tarvitse tunkea johkai varastoihin aina siksi aikaa kun ei tarvitse. Ei haittaa vaikka pölisee ja lastut lentää! Tuohon päälle tulee vielä lautavuori, mutta sen teko saattaa jäädä ensi kevääseen. Tuo on 125mm:n Paroc-levyä kauttaaltaan, sitten laitettiin huopakatto. Lattiaan viel styroxit, lattialastulevy ja muovimatto tullee tän viikonlopun aikana. Tarkoitus pitää lämpimänä kautta vuoden.

Mutta ihan asiasta toiseen kun minähän en ole blogiin paljon kirjoittanut viime kuukausina ja syykin on ihan selkeä, ei ole oiken jaksanut keskittyä. Minun tuntevat tietävät syyn. En voi tilannetta kertoa täällä, mutta kyse on ollut naapurista...jonka vuoksi meilläkin on ollut pelko oman henkemme vuoksi. Asia sai toisaalta päätöksen noin kuukausi sitten kun naapuri menehtyi, silti mielessä seikkailee ajatukset täytyikö sen päättyä näin jne. Mutta sen voin sanoa RASKASTA ON OLLUT ja on yhä näiden ajatusten kanssa MIKSI? MIKSI?

Kokeilen täst eteenpäin kirjoitella tännekin ja saada tuttua lukijakuntaa takaisin, olen teitä kuitenkin kaipaillut, juu-u ihan tosi :)