Joko kaikki muut ihmiset tässä maassa on tehneet ne kuuluisat joulusiivot? Jos on, niin kääk, iskee paniikki, koska meillä on vasta katot imuroitu (sisäkatot siis, heh). Mulla on niiiiiiiiiiiiiin surkeessa kunnossa kädet että suunnilleen "istu ja pala"-fiilis.
Viikonloppuhan meni kyläillessä ja hieman ostoksilla. Sunnuntaina ostimme Nikolle pleikkarin, moinen on ihan uusi ulottuvuus meille kaikille, joten jospa sitä oppii käyttämään ne, jotka sitä aikoo käyttää. Mullahan ei käsieni takia ole mitään asiaa pelaamisen suhteen.
Nikon hain tänään koulusta tuntia aikaisemmin, koska ope soitti että Niko oli kaatunut jäällä ja lyönyt takaraivonsa aika mojovasti. Mutta ei onneksi ole näkynyt oireita aivotärähdyksestä, enkä kyl tiedä kuinka pian ne tuleekaan jos ovat tullakseen.
Perjantai-iltana on koululla kuusijuhla ja lauantaina jonkin mittainen koulupv.Todistuksiahan ekaluokkalaiset ei vielä saa.
Mulla on parina päivänä ollut vähän nuhaa, eilen aamulla yskin ja tänä aamuna jostain tuolta henkitorven syövereistä kuului kummaa röhinää. On kuumeinen olo ja kylmä, mutta kuumemittari näytti kyllä lähes normaalia. Kunpa ei tauti iskisi, koska hierontakin on torstaina ja sinne olis ihan pakko päästä saadakseen edes vähän apua käsille. Suolahoitoon menen huomenna Nikon ja äitini kanssa.
Mun pitäisi kaikesta huolimatta kyetä siivoamaan edes nukkekodit...että sinne tulisi joulu :)