Oikeen piti miettiä onko tosiaan jo keskiviikko, on se. Hautajaiset on ohi. Nikon synttärit pidetty, vieraita oli liki 30 ja kyllähän siinä minulla piti kiirettä. Ihana oli juhla ja kaikki kutsutut tuli, Niko oli onnessaan ja oli 8 lapsivierasta yht'aikaa. Hei hulinaaNauru! Kiitos kävijöille kuin myös kaikille täällä blogissa Nikoa onnitelleille, poika on iloinen jokaisesta!

Sopivaa ilmaa pitää tällä viikolla ja on koululaiset voineet luistella  joka päivä, Niko moitiskeli vaan että jää on tosi kuoppainen. Viime viikolla hiihtivät joka päivä. Kun olen seurannut Nikon intoa hiihtämisenkin suhteen, niin ei ole kyllä äitiinsä lähtenyt. Minähän kun lähes aina "unohdin" sukset kotiin, sitten niitä piti lähteä hakemaan ja kas, kun tulin takaisin, alkoikin liikuntatunti olla ohi.Tukittu

Pitäis varmaan nukkekodista purkaa joulu pois, siellä on vielä täysi joulu..jaa no, pukin Nikon sentään on pois laittanut. Tänään tuleekin TILA ohjelmassa nukkekoti asiaa, joten pitää ilman muuta katsoa ja nauhoittaa. Suosittelen muillekin!

Osallistuin lauantaina sentään lintujen pihabongaukseen ja kävihän siinä monta lajia syömässä esim. pikkuvarpunen, tilhi, tikka, tiaisia jne.