Oli ni kiva ku lunta ei eilen viel paljoa ollu, mut nyt sitä on satanut yöstä lähtein ja on kai sitä nyt 20cm. Olis mieluummin sulannu pois se vähänenkin! Tietkin oli kamalassa kunnossa ja kun Nikoa hain koulusta niin vielä oli osa auraamatta ja piti ajaa tosi varovasti oli tiellä sellaiset raiteet et huh...siis ainakin tämmöst joka vähä ajaa niin hirvitti. Nikolla on nyt pianonsoitto poikkeuksellisesti (yleensä ke) ja Jari läks viemään kun en mene auton rattiin tällä kelillä jos ei pakko ole. Vaikka kyllähän volkkari kulkeeSilmänisku, ei nyt ihan läpi harmaan kiven, mut melkein.

Näppäsin tuossa tiskikoneen päälle ja aamusella jo pesin pyykit. Imuroitua en ole viel saanu tälle päivää, pakko kai se olis kun ei tuo imuri millään mene itsekseen, omituistaPäättämätön.

Kädet on aika surkeessa kunnossa, kävin kyllä ti. hieronnassa, mutta tyhmä kun olen, ni menin eilen kuorimaan perunoita ja porkkanoita kun tein makkarakeittoa, joten eipä ne näyttäneet siitä "uurastuksesta" tykänneen ja "kiittävät" nyt minua sitten. Tyhmästä päästä kärsii koko kruppi!Huuto

En ole koskaan ollut mikään shoppailija ja en vieläkään, mutta nyt olen käynyt useampana päivänä tekemässä löytöjä vaatteista kun on ollut -70% ale. Nikolle ostin useamman puseron, joista kalleimmalle jäi hintaa 3,2 euroa. Eilen ostin ulkoilupuvun itselleni, tosi ihana, siitä ale oli 40%. Mieheni osti Skilan takin vajaalla 20 eurolla. Perheen miesväki sensijaan osti kaikenlaisia työkaluja puuhatupaan, kun niistäkin oli -70%, ei todellakaan jäänyt enää paljoa maksettavaa niistä. Ja tästä tuli mieleen se, kun toissa viikolla oli lotossa tarjolla 5 miljoonan euron voittopotti. Niko totesi näin:" Isille 2 miljoonaa, minulle 2 miljoonaa ja äitille miljoona, se kun tulee toimeen niin vähällä muutenkin". Aivan?!?!?Tukittu No ei sitä pottia tullut, joten toistaiseksi emme ole päässeet jakamaan pottia mitenkään...

Sain toissailtana nukkiksesta joulun pois, tuli ni muka tyhjän näköistä...mutta jos äidiltäni kysytään ni sen mielest nukkiksessa on liikaa jo nytkin tavaraa.