Niinpä se taas arki koittaa ja Nikolla hiihtoloma ohi, tai talvilomaksikohan sitä nykyään kutsutaan. Kovasti kyllä Niko hiihteli lähes joka päivä, pari kilometriä ei tuntunut missään, niin ja kertaakaan ei valmiilla ladulla päässyt hiihtään, vaan tien reunaa tai koulun pihalla muuten vaan. Tänään pelattiin koko perheen voimalla  tunti jalkapalloa.

Eilen käytiin naapurikaupungissa...siis oltiin. Käytiin neljällä kirpparilla, pieniä löytöjä vain tein. BR-lelusta ostin muutaman elukan nukkikseen ja sitten kirjakaupasta teimme paljon löytöjä tosi halvalla, ei mulle kyl oikeen mitään, jaa no kirjekuoria yms. Niin siis kirjoja EI ostettu, vaan muuta.  Askartelukaupasta ostin kaikenlaisia silkki(?)nauhoja, jos vaikka niillä osais nukkiksen lakanoita koristaa, saattaa olla turha toive se. Sit jotain kukkia ostin, joista tänään tein noita kasvihuoneen kukkia ja...jotain muutakin ostin, ei mitään mainittavaa. Kaupungissa meni kyl suht koko päivä, syötiin mäkkärissä.

Pitäs saada aikaseks käydä lääkärissä näiden nivelkipujen kanssa, mitä niiden kanssa oikeen tehdään. Siis diagnoosihan on tiedossa toki, mut katsosko terv.keskus lääkäri aiheelliseks laittaa lähetettä reumatologille. Mutta miten se lääkäriin lähtö on aina niin tympiää, ettei saa aikaa tilatuksi (huokaa)?! Viikon-kahden kuluessa saan hakea taas kerran eläkettä ja sitten vaan taas odotteleen vastausta "hakemuksenne on hylätty, koska olette työkykyinen siivoojan työhönne..." Sama virsi aina, krrrrrrrrrrrrrrrr.

Mut nyt menen kaffeen keittoon! Kivaa maaliskuun jatkoa itse kullekin :)