Onhan lumi vähentynyt, mutta ihan sitä on vielä riittävästi...onneksi on monta plus astetta.

Täsäspä kidun terveyteni kanssa, ei havaintoa lääkkeiden vaikutuksesta...sivuvaikutuksista kyllä on havaintoja (pääkipua, pahoinvoinnin tunnetta...).

Yöunethan on menetetty taas vähäks (ai vähäks vain?!) aikaa. En jaksa koko juttua sepustaa, mutta Nikolla on edelleen vaikeuksia lukemisen kanssa. Siis on edistynyt viimisen muutaman vko:n aika ihan valtavasti ja kyllä, kyllä lukee useamman sivun, joskaan ei niin sukkelaa kuin muut. Ja koska kirjoitushan on toki yhteydessä lukutaitoon, ei sekään ole kuten muilla. Jos sanassa on korkeintaan 4 kirjainta ne menee okei. Mutta sitten kun on 5, niin yksi kirjain tahtoo jäädä pois. Mitään varsinaista vikaa siis ei ole, on vaan kehittynyt tässä hitaammin kuin muut..joillain ongelmia sit matikan kanssa, Nikolla niitä ei tosiaan ole. Joten onhan meille esitetty ekaluokan kertaamista, mutta vielä olemme sitä vastaan..katotaan nyt, onhan tässä vielä aikaa koulun loppumiseen. Enpä muista kirjoitinko aikaisemmin että Nikolla on lievää asentohuimausta , tämä on todettu Rahkon suunnitelemilla testeillä fys.terapiassa ja ekan kerran kun häntä hoidettiin tietyillä pään asenoilla, lukeminen parani älyttömän paljon. Uskomatonta! Noh ope ja erkka ei tätä usko, mut sehän on heidän ongelma, ei meidän. Minun on tähän pakko uskoa kun itse sen näin. Joten siis mähän kun stressaan ni jumalattomasti joka asiaa, mietin koko aika "lukeminen, lukeminen, lukeminen..." ei tuu uni eikä mikään jaksa oikeen kiinnostaa.

Mut nyt mua kiinnostaa kuitenkin se palaako nakit ja ranskikset uunissa, joten menen katsomaan, jotta saadaan syödä, Nikon kaveri (Markus) on täällä, huomenna tulee tyttöystävä...joten "ANOPPI RUOTUUN".Nauru