Toimintater. suositteli minulle muutamia apuvälineitä ja kas kummaa, sainkin ne kaikki sitten kaupungilta eli mm. kirjatuki pöydälle, väännin, maitopurkin pidike jne. Olen ollut oikeen tyytyväinen, eikä tahdo millään uskoa että pystyn nyt lukea, kun ei siihen puuhaan tarvi käsiä käyttää eikä katsoa alaspäin. Siis enhän minä tokikaan mitään romaaneja lue, vaan Nikolla satuja, Aku Ankkaa yms. ja sit itseni iloksi aikakausilehtiä ja runokirjoja. Tosin omistan Armand Lohikosken kirjoittaman kirjan, jonka tahtoisin lukea syystä että hän sattuu olemaan sukulainen. Nyt se saattaa onnistuakin :).

Lunta ei paikoitellen ole yhtään, varjoisissa paikoissa vielä vähän. Yksi päivä satoi vettä, ja kyl siinä lumen oli mahdoton olla, päätti sulaa poies.

Pääsiäinen oli ja meni. Ei mitää erityistä, veljelläni oltiin ma. kylässä, muuten vaan kotosalla. Tai no la. käytiin kokolla jonkin aikaa olemassa.

Huome aamuna pitäs taas jaksaa raahautua lääkkeen takia verikokeisiin, viimeksi ne oli ainakin taas onneksi ok. Tuntuu et elimistö kerää nestettä, ei vaan kukaan tiedä miksi...no ei nyt paljon, mut kuitenkin. Nivel kivut EI ole vähentyneet...vieläkään.

Mut näin tänään, huomenna uudet kujeet...