arjessa. Niko on juuri nyt ohjatussa leikkikenttä toiminnassa 11.30 asti. Se onkin viimeisen kerran ensi to.
Mulla on reumatologille meno huomenna. Ensin on röntgen 10.55 ja sitten reumatologi 14.30, eli "kivasti" tulee odottamista (huokaus). Mut en mä valita, pääasia että pääsen sinne!!
Vanhempani oli eilen päivä reissussa Keiteleellä ja sain sitten hoidella niiden koiraa, joka tietty oli ihanaa.

Surua päiviin on tuonut todella ihanan isoenoni kuolema, hän asui Kaliforniassa. Vuosi sitten tapasimme viimeksi. En voi uskoa että hän on poissa, hän pysyy aina sydämessä. Tosi iloinen ja veijarimainen 85v papparainen. Eilen sain hoidettua ensi pe. hautajaisiin kukkalaitteen ja muistolauseen.

Selvisi että Jarilla on kesäloma 17.7 alkaen 4 viikkoa. Ei mitään varmuutta ole suunnasta, mut jospa sitä Norjassa käytäisiin. Minä myös tahdon ilman muuta päästä Tapanin ja Arin keikalle, ja just sit muutama Tapsan keikka on täs suht likellä sillä aikaa kun olemme ilmeisesti Norjassa. Joten en tiedä missä sitte pääsen näkemään ja kuulemaan. No en ota stressiä vielä...kait...ainakaa palioo.

Se voittamani hotelliloma tosiaan, ajattelimme mennä tän viikon pe-su Vaasaan, mut siellä oli hotelli täynnä, HÖH! Joten siirsin varauksen sitten ensi viikon pe-su. Vaasa on kaunis paikka, siellä kyllä viihtyy.
Joten en tiedä mitä ensi viikonloppuna sitten, toimme vaununkin pois SFC paikasta, kun luulimme menevämme tuonne Vaasaan.