liidän, lennän, halaan! Että voi ihminen pienestä tulla suunnattoman iloiseksi, vai onko niin pieni asia...en tiedä, minulle aika iso varmaankin. Nimittäin posti toi valkoisen kirjekuoren, jossa oli 2cd-sinkkua ja kirje. Ja sen jälkeen onkin nuo levyt soineet ja hymy karehtinut huulilla, ihan totta TULE niin HALAAN ;)
Tapsan sisko laittoi minulle nimittäin 2 Tapsan radiosoitto sinkkua, Huomispäivä eilisen sekä On rakkaus sokea. Todella ihania kappaleita ja mikä ääni tuolla miehellä on, uskomatonta. Ah :)
Ja ensi vuonna on Tapsan 40v. taiteilijajuhla, joten onpas huisin huikeaa odotella sitä. Muistan kuin eilisen kun oli 30v. taitelijajuhla areenalla, se oli aivan mahtavaa. Ennen kons. sain kiikuttaa ihmisten kukkia Tapsalle takahuoneeseen, itse kons. oli upea ja sitten lopuksi vein kukkia lavalle asti. Voi elämä..mitä ihania muistoja. Olisipa jo 40v juhlan aika...
Jatkan kuuntelua...KIITOS SUVIN!

PS:
No niin nyt se sit tapahtui! Poika ilmoitti ÄITI, MINÄ OLEN RAKASTUNUT! Kait se on sit menoa täst lähtein, rakkauden kohde on muskarin uusi tyttö, Jutta. Aikoi kuulemma istua sen vieressä ja ottaa sen pariksi leikkeihin ;)

PS2:
Kyllä Niko ja Jutta olivat niiiiiiiiin kaveria muskarissa, olivat pari aina kun leikissä tarvitsi, istuivat vierekkäin. Pitivät kädestä! Ai miten suloista, näinkö poika saa apekseen siis poliisin?!