Käytiin eilen Gigantissa ja ostimme litteän näytön Nikon tietokoneeseen, tosin se on viel tässä koneessa, kun ei ehditty viel sitä laittaa sinne...samalla pieni testi onko tää vai meillä jo ollut HP parempi, ni parempi jää tähän, koska Nikohan ei tietsikkaa monesti tule käyttämään...vielä ainakaan. Sitten ostimme uuden digikameran, joka lähinnä on mun ikioma :), se on Canon Ixus 800IS, ihanan pieni ja kevyt. Meidän edellinen digi painaa 560g ja tää uusi vain 160g...sopii huomattavasti paremmin mun huonoille käsille. Vielä en ole kuvan kuvaa ottanu, olen extra laiska lukemaan käyttöohjeita, joten lukekoon Jari ja sit neuvokoon minua *hih*
Kamuni oli saanu eilen laittamani paketin ja kortin, oli kortti naurattanut :) Menee nyt ihan koht vauvaa katsoon ja vie paketin sitten sairaalaan.
Nikolla eile illalla oli ihan kauhee yskä ja äänikin miltei meni. Yöllä sitten yski vain kahdesti ja muutenkin on paljon paremmassa voinnissa kuin eilen. Kunpa nyt sitten pysyisi edes tuollaisena ni pääsisi su. kirkkoon laulamaan kun sitä niin kovasti odottaa. Perhekerholaiset siellä laulaa ohjaajien kanssa.
Sunnuntaina onkin isäinpäivä, Niko paketoi lahjat isille ja pappalle :) Pappa saa aika persoonallisen kortin, mut onhan se hyvä ettei kortti ole aina samanlainen, saatikka edes samantyylinen!! :) :)
Aamulla katselin kasaan paperit ja rtg kuvat mitä vien Ortoniin ja viel pitäs jaksaa ajatella hiukan mukaan jotain  vaatetta ja evästä menomatkalle, tullessa sitten  käydään vaikka mäkkärissä, nam.