654478.jpg
Eileen saatiin uusi auto kotiin. Vaikka on samanlainen kun entinen, niin kytkin on aika erilainen ja suorastaan vaatii minulta harjoittelua, koska ajan muutenkin erittäin vähän niin menee hetki ennenkuin olen tuttua auton kanssa
Niko aloitti ma. uimakoulun ja olen ihan hermona asian kanssa, eipä uni tahdo silmään öisinn tulla. Itse kun pelkää vettä, niin ei ole helppoa katsoa kun poika on vedessä ja viel outojen ihmisen kanssa eli "osaako ne huolehtia?", "katsooko ne varmasti ettei huku?" jne. Lapsia on 12 ja opettajia 2. Lisäksi uintivalvoja kahden metrin päässä. Ja meitä äitejä sitten ikkunan takana (kahviossa) katsomassa 3-6. Tänään Nikolla meni vettä henkeen ja kauan kakisteli, yökkäsi jne. Jotenkin minusta tuntuu et pitäisi aloittaa kuitenkin varovammin noiden kanssa, ettei sitten satu juuri jotain tuollaista ja jää kammo. No viel kolmena päivänä kun kestän tuota showta, niin saan minäkin nukkua.
Niko oli tänään myös ohjatussa leikkikenttä toiminnassa, torstaina se on seuraavan kerran, mut ei ehdi olla kuin tunnin kun on sitten meno uimakouluun.
Viikonloppu meni alueemme karavaanaripaikassa, oli upea ilma. Ja milteipä sitä oltiin aamusta iltaan ulkona. Niko kävi Jarin kanssa ongella, sai 3 ahventa ja Jari ei mitään.Ne on kalamiehet ihan erikseen :) Voitti arvonnassa myös herätyskellon., VOIH sitä riemua. Joku viel osaa iloita herätyskellosta...nooh eiköhän kyllästy kun se parikymmentä vuotta herättää...heh.